Login
 
 

Traditioner

Fødselsdagsbiograf

 Vi fejrer børnenes fødselsdage ved at tage i biografen den sidste torsdag i hver måned. Hvis dit barn f.eks. har fødselsdag i maj måned, så kommer det i biografen den sidste torsdag i maj. De børn som af den ene eller anden årsag ikke tager med i biografen den måned, hvor de har fødselsdag – har ikke mulighed for at komme i biografen en anden måned.

 

Sommerfest 

 Vi afholder en årlig sommerfest sammen med skolen, hvor børn, forældre, søskende og bedsteforældre inviteres til fest på fritidshjemmet. Til sommerfesten spiser og hygger vi os sammen. Der er forskellige boder og de børn og voksne, som har lyst til at underholde, har mulighed for det. 

 

Fastelavn

 Vi afholder fastelavn på fritidshjemmet, hvor børnene kommer udklædte, og der laves forskellige aktiviteter.

 

Juleklippedag

 Vi afholder julehygge for børn, forældre, søskende og bedsteforældre. Vi spiser æbleskiver, klippe-klistrer og pynter fritidshjemmet op, så vi kommer i julestemning.

 

OL 

 I foråret afholder vi OL for børnene på fritidshjemmet. Alle børnene bliver fordelt på forskellige hold feks. rød, blå eller orange. Derefter har de mulighed for at vælge sig på forskellige sportsdiscipliner. Holdene dyster mod hinanden, hvilket er sjovt og noget børnene engagerer sig helhjertet i.

 OL afholdes for at styrke børnenes sammenhold, sociale relationer og samarbejdskompetencer på tværs af klasserne. Hos os er alle en vinder!

 

Koloni for 2. klasserne

 2. klasserne tager på koloni sammen med deres kontaktpædagoger fra fritidshjemmet. Vi tager afsted i 3 dage med 2 overnatninger.

 Kolonien fungerer som en lille miniferie for børnene, hvor de kan slappe af, hygge sig, lege og lave forskellige aktiviteter.

 

Overnatning for 3. klasserne

 Inden 3. klasserne stopper holder vi en overnatning på fritidshjemmet, hvor de hygger, spiser aftensmad og sover til næste dag. Overnatningen afholdes for at sige farvel og tak for den tid, vi har haft sammen.

 

Klik for at se kalenderen

Hold dig opdateret på vores hjemmeside. Her kan du se

hvad der løbende sker hos os.

 

Klik på knappen med pilen :-)

Vi har mange sjove beskæftigelser i løbet af ugen i fritidshjemmet.

 

Klik på knappen med pilen :-)